7 C
De Bilt

Stationsweg Venray weer open

Vrijdagmiddag 2 december gaat de Stationsweg tussen Venray en Oostrum weer open voor doorgaand verkeer. De reconstructiewerkzaamheden voor de eerste fase van het project Oostverbinding zijn dan afgerond. Er vinden nog enkele werkzaamheden plaats, maar deze zijn niet aan de weg zelf. Ook wordt er tot eind december nog groen aangelegd.

Tweede fase

De tweede fase van het project start in het eerste kwartaal van 2023. Het project verplaatst zich dan naar de Henri Dunantstraat. Hier wordt een rotonde gemaakt aan de oostkant van de A73. Ook vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Henri Dunantstraat in de richting van Oostrum en wordt er gestart met de nieuwe verbindingsweg tussen de Stationsweg en Henri Dunantstraat.

Vijf fases project verbindingsweg Stationsweg en Henri Dunantstraat

Het hele project bestaat uit vijf fases, die achter elkaar worden uitgevoerd. Eind 2024 is de laatste fase klaar. Het project Oostverbinding is daarmee afgerond. Er ligt dan een nieuwe verbindingsweg tussen de Stationsweg en Henri Dunantstraat en een totaal nieuw ingerichte weg. Daarmee zorgen we voor een betere verkeersstructuur aan de oostkant van Venray en een verbetering van de verkeersveiligheid en doorstroming.

Kijk voor meer informatie over de nieuwe Oostverbinding op www.venray.nl/project-oostverbinding

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio