8.8 C
De Bilt

Vrachtwagen beland in berm op A73 bij Overloon

Overloon – Vanmorgen belandde een chauffeur met zijn vrachtwagen in de berm van de A73. Dit gebeurde rond ongeveer 10.00 uur in de buurt van Overloon in de richting van Venray. Het ging hierbij om een eenzijdig ongeval, waarbij de vrachtwagen in de berm tegen een paar bomen tot stilstand kwam.

Vrachtwagenchauffeur mogelijk onwel geworden

Hoewel de oorzaak van het ongeval nog niet zeker is, lijkt het er op dat de bestuurder tijdelijk onwel was geworden en zo de controle over zijn wagen was kwijtgeraakt. In ieder geval werd de weg tijdelijk helemaal afgezet en landde er een Lifeliner op de snelweg met een Mobiel Medisch Team aan boord.

Plaats ongeval A73 bij Overloon – Foto: © Google Maps

Chauffeur naar ziekenhuis; berging pas vanavond

Wonder boven wonder wist de vrachtwagenchauffeur zelf uit zijn cabine te klimmen. Wel is hij voor nader onderzoek meegenomen door de ambulance naar het ziekenhuis. Nadat de rechte rijstrook nog enige tijd afgesloten is geweest voor onderzoek en ruimen van brokstukken, ligt de cabine met oplegger ver in de berm. Daarom liet een woordvoerder van Rijkswaterstaat weten dat pas vanavond na de spits de wagen geborgen zal worden. Zo blijft de doorstroming in de spits nog optimaal.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio