23.7 C
De Bilt

Waarderingspenning voor Bas Stoks en Rob Thijssen

Op zondag 19 mei 2024 hebben Bas Stoks (61) en Rob Thijssen (48) uit Leunen de Waarderingspenning van de gemeente Venray ontvangen. De penning werd hen uitgereikt door locoburgemeester Martin Leenders tijdens het Stratentoernooi van SV Leunen.

Bas Stoks

Beide heren zijn al jaren zeer actief bij SV Leunen. Bas Stoks is al 18 jaar secretaris. Hij stopt hier aan het einde van dit jaar mee. Verder was hij 28 seizoenen leider van vele jeugdteams. Hij is een stille kracht die altijd zeer correct en compleet te werk gaat. Hij is een aanpakker en staat altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken. Ook is de heer Stoks vanaf 2018 tot heden mantelzorger voor zijn moeder.

Rob Thijssen

Rob Thijssen is ruim 21 jaar bestuurslid van SV Leunen en stopt hiermee in de zomer. Hij is daarnaast 21 jaar scheidsrechter en was en is lid van diverse commissies binnen SV Leunen. Ook speelde hij tot vorig jaar een belangrijke rol bij de organisatie van het Stratentoernooi. Daarnaast is de heer Thijssen al 8 jaar bestuurslid van de Agri Business Groep Venray waar hij onder andere excursies en bijeenkomsten organiseert.

Waarderingspenning

Het college van burgemeester en wethouders wil de heren bedanken voor hun tomeloze inzet voor SV Lenen en andere bezigheden en heeft daarom de Waarderingspenning van de gemeente Venray toegekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio