1.8 C
De Bilt

Ward Verkuylen nieuwe directeur NLW Groep

Horst aan de Maas – Ward Verkuylen wordt de nieuwe algemeen directeur van NLW Groep. Roy Bouten, voorzitter van het bestuur van NLW is blij met deze keuze van dit bedrijf uit Horst aan de Maas: ‘We hebben in Ward iemand gevonden die met ons de afspraken gaat uitvoeren die we hebben gemaakt voor een mooie toekomst voor NLW Groep.’

Toekomstbestendige koers NLW Groep

Een klein jaar geleden heeft NLW Groep, het werkbedrijf voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in de regio Noord-Limburg West, gekozen voor een toekomstbestendige koers. Deze ontwikkeling gaat nu een volgende fase in. Roy Bouten geeft namens het bestuur van NLW Groep aan: ‘We hebben een mooi plan gemaakt voor de toekomst van de NLW. Tijdens onze gesprekken is gebleken dat Ward met passie voor de mensen die er werken deze klus gaat klaren. Hij heeft ervaring bij een sociaal werkbedrijf en is een ondernemend mensen-mens.’

Aansturing

De nieuwe fase waar de organisatie nu in komt, vraagt om een langjarige, structurele en koersvaste leiding. Ward Verkuylen gaat dat op zich nemen. Hij heeft als opdracht meegekregen om de interne organisatie te versterken en de organisatie te leiden tot stabiele groei met tevreden opdrachtgevers en aandeelhouders. Hij volgt Rob Schmitz op, die tot 1 november Algemeen Directeur ad interim van NLW Groep is.

Ward Verkuylen

Ward Verkuylen is nu verantwoordelijk voor Marketing, Communicatie en Verkoop bij VieCuri Medisch Centrum. Hij heeft ervaring als directeur-bestuurder van de Wezo Groep NV in Zwolle, een organisatie die zeer vergelijkbaar is met NLW. Hij licht zijn kijk op de toekomst van NLW Groep toe: “De drie gemeenten zijn loyaal aan NLW. Dat verdienen de ruim 1.000 medewerkers van het bedrijf ook. Het is nu aan ons om werkgevers in de regio en onze aandeelhouders te laten zien dat we hun loyaliteit waard zijn. Ik ga daarvoor met hart en ziel aan de slag.”

Uitvoeringsplan

NLW Groep is de gemeenschappelijke Regeling Werkvoorzieningschap Noord-Limburg West (NLW). Er werken mensen die om allerlei redenen het zelfstandig niet redden op de arbeidsmarkt en daarin ondersteuning nodig hebben. NLW Groep biedt hen, als sociaal werkbedrijf voor de gemeenten Peel en Maas, Venray en Horst aan de Maas, beschut werk aan. Daarnaast werkt NLW Groep in opdracht van bedrijven en andere gemeenten.

Gemeenten en NLW hebben samen de eerste stappen naar een sterke positie van het bedrijf gezet. Met de benoeming van Ward Verkuylen wordt de volgende belangrijke stap gezet richting een mooie toekomst voor de NLW.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio