11.9 C
De Bilt

Anja Hollanders ontvangt oorkonde Gemeente Brielle

Op vrijdag 9 september 2023 heeft Anja Hollanders uit handen van wethouder Bert van Ravenhorst een oorkonde van Gemeente Brielle ontvangen voor haar jarenlange inzet voor de vrijwilligers. Zij kreeg deze uitgereikt op de laatste vrijwilligersavond die zij vanuit de gemeente Brielle heeft georganiseerd voor de vrijwilligers.

Anja Hollanders zeer actief voor vrijwilligers

Anja heeft zich vele jaren ingezet voor de vrijwilligers binnen de gemeente. Zij ondersteunt de vrijwilligers al vele jaren op vele manieren met o.a. de fijn je te zien terrassen, de Brielse klantkaart met een waardering voor vrijwilligers. Zij ondersteunt het loket van het centrum voor vrijwilligerswerk om vragen van vrijwilligers en organisaties te beantwoorden, maar ook vraag en aanbod van vacatures te matchen.

Zij is de steun en vraagbaak voor de buurtverbinders van fijn je te zien. Staat iedere laatste maandag van de maand op de weekmarkt afwisselend met een samenwerkende welzijnsorganisatie om vrijwilligers te enthousiasmeren en te werven.

NL Doet

Op dagen als NL doet gaat zij de deelnemende organisaties langs met wat lekkers voor de vrijwilligers. Anja is zeer betrokken en zorgzaam naar de vrijwilligers, informeert, ondersteunt en waardeert de vrijwilligers. Zij is een samenwerker en verbinder pur sang en kent iedereen en iedereen kent haar.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio