8.9 C
De Bilt

Vogelspotspeurtocht voor de kids

Oost-Voorne – Kom vogels spotten gedurende de meivakantie van vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei 2018. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap organiseert in deze schoolvakantie, vanuit bezoekerscentrum Tenellaplas, een leuke kinderactiviteit in de Duinen van Oostvoorne.

Lekker naar buiten

Lekker naar buiten met je eigen verrekijker om de nek, een groene verzameltas op je rug en een vrolijke pet op je hoofd van het Zuid-Hollands Landschap; klaar om vogels te spotten. Onder begeleiding van een volwassene wandel je de speurtocht met leuke vogelopdrachten én spot je de mooiste vogels.

Speurtocht

Het wordt goed speuren tijdens de tocht om de juiste aanwijzingen te volgen. Wandel over de leukste paadjes en luister naar het vrolijke gezang van de vogels. Maak onderweg de vogelopdrachten en verzamel de letters om er een woord van te maken!  De wandeling van ± 3 kilometer is prima te doen met het hele gezin.

Binnen bij het bezoekerscentrum staat een knutseltafel klaar. Hier knutselen de kinderen hun eigen verrekijker of maken op karton een vogelnestje van de verzamelde takjes tijdens de speurtocht. Verder is er een glaasje drinken met wat lekkers.

Waar en wanneer

Kinderen betalen € 4,50 per persoon, volwassen begeleiders wandelen gratis mee. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Meer informatie op www.zhl.nl/vogelspotspeurtocht

Bezoekerscentrum Tenellaplas is, in de vakantie, dagelijks geopend vanaf 10.00 – 16.30 uur. (op maandag vanaf 13.00 uur).

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio