9.9 C
De Bilt

Delegatie van BBBondgenoot Vrij Voorne ontmoet Caroline van der Plas

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 23 november 2023 in Voorne aan Zee, maken partijen zich op voor de campagne. Vrij Voorne, een nieuwe lokale partij en bondgenoot van de BoerBurgerBeweging (BBB), is getrakteerd op een mooie ontmoeting met Caroline van der Plas tijdens een werkbezoek in De Lier.

Een bijzonder moment

Hierbij is stilgestaan bij de mooie gemeente die straks gevormd wordt door de fusie tussen Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne. Net als in de landelijke politiek spelen bij ons belangrijke zaken zoals de problematiek rondom stikstof. Een heet hangijzer voor de agrarische sector, ook in Voorne aan Zee. Een ander gevolg van de stikstof problematiek zijn de vertragingen die ontstaan in de bouw van voldoende woningen. Door de verbinding tussen Vrij Voorne en de BBB kunnen deze lokale issues ook worden meegenomen in de Haagse politiek.

Vrij Voorne, sociaal, liberaal en eigenwijs

De partij is vol enthousiasme en passie om de leefomgeving van het prachtige eiland in stand te houden en waar mogelijk te verbeteren. Er spelen lastige vraagstukken rondom de bereikbaarheid en de toegankelijkheid van het eiland, de energietransitie, het behoud van een gezonde en betaalbare leef- en werkomgeving. Naast economische speerpunten hecht Vrij Voorne ook waarde aan het behoud van de prachtige natuur, het historisch cultureel erfgoed, met ruimte voor mooie evenementen en recreatie. Voorne aan Zee, een schitterende regio die onze aandacht verdient.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio