15 C
De Bilt

Vanaf 1 februari alleen op afspraak toegang tot de milieustraat

Brielle – Vanaf dinsdag 1 februari 2022 is de stadswerf (milieustraat) in Brielle enkel op afspraak te bezoeken. Dit betekent dat bezoekers vooraf af moeten spreken wanneer zij terecht kunnen om afval hier in te leveren. Dat kan vanaf maandag 31 januari 2022 via het afsprakensysteem op de website.

Altijd verzekerd van een plek en geen wachtrijen

Met het afsprakensysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag en zijn bezoekers altijd verzekerd van een plek, zonder lange wachttijden. De gemeente hoopt hiermee een betere service aan te bieden aan de inwoners. Daarnaast zorgt de kortere wachttijd voor een betere doorstroom en wordt filevorming op de openbare weg verkleind. Dit zorgt voor een veiligere verkeerssituatie en verbetert de bereikbaarheid van de omliggende bedrijven.

Afspraak maken

Inwoners van de gemeente Brielle kunnen vanaf maandag 31 januari 2022 een afspraak maken via www.brielle.nl/afspraakstadswerf. Op deze pagina zijn ook de veelgestelde vragen en antwoorden te vinden over dit onderwerp. Wanneer het inwoners niet lukt om online een plek vast te leggen, kunnen zij dit telefonisch regelen via telefoonnummer 0181 – 47 11 11. Dit kan van maandag t/m donderdag 08.30 – 17.00 uur en vrijdag van 08.30 – 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio