15 C
De Bilt

Alleen in de herfstvakantie: kabouterspeurtocht in de duinen

Rockanje – Tijdens de herfstvakantie hoef je je geen moment te vervelen! Stichting Het Zuid-Hollands Landschap organiseert van zaterdag 16 t/m zondag 31 oktober een kabouterspeurtocht. Voor de aller kleinste, aller dapperste en aller nieuwsgierigste kinderen. In bezoekerscentrum Tenellaplas toveren we je om tot echte kabouter en vanaf daar ga je op pad, op zoek naar de schatten van de herfst.

In de herfst met een puntmuts op

Met de route in je hand en een puntmuts op je hoofd struin je samen met je (groot)ouders door de duinen. Onderweg doe je allerlei gekke, grappige en belangrijke opdrachten. Vind je mooie takken, bladeren of andere schatten onderweg? Neem ze dan mee!

Terug in het bezoekerscentrum staat een knutseltafel klaar, waar je met al je gevonden schatten wat moois kunt maken. Je (groot)ouders willen je vast een handje meehelpen. En… wij zorgen bij terugkomst voor wat lekkers voor de kleine kabouters!

Doe je mee?

Vooraf aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen bij het bezoekerscentrum. Daar toveren we je om tot kleine kabouter, met puntmuts natuurlijk. Meedoen kost slechts € 4,50 per kind en de speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Bezoekerscentrum Tenellaplas is in de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 – 16.30 uur (op maandag zijn we vanaf 13.00 uur open).

Week van het Landschap

Deze activiteit maakt onderdeel uit van de Week van het Landschap die van 16 t/m 31 oktober wordt gehouden. In heel Nederland wordt de natuur dichtbij extra in het zonnetje gezet. Er worden extra excursies georganiseerd, waaronder de kabouterspeurtocht. Klik hier voor activiteiten bij jou in de buurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio