2.1 C
De Bilt

Waarom zingen vogels? Ontdek het in de duinen!

Oostvoorne – Waarom zingen vogels eigenlijk? Kunnen ze ook ruiken? En hoe houden ze warme pootjes? Benieuwd naar het antwoord op deze en andere vragen over vogels? Kom dan in de voorjaarsvakantie naar de Duinen van Oostvoorne. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap organiseert van zaterdag 16 februari t/m zondag 3 maart een vogelspeurtocht speciaal voor kinderen.

Meld je aan in het bezoekerscentrum Tenellaplas. Hier krijgt je de route en opdrachten voor onderweg. Dus neem je verrekijker mee, trek je laarzen aan en struin door de duinen. Onderweg leer je alles over vogels, welke geluiden ze maken, hoe hoog ze vliegen en welke vogels je allemaal in de duinen kunt tegenkomen. 

Speuren naar vogels is best een klus! Je hebt na afloop vast dorst en trek. Daarom zetten we in het bezoekerscentrum wat lekkers voor je klaar. Er staat ook een knutseltafel met allerlei leuke materialen om iets moois te maken. 

Doe je mee? Vooraf aanmelden is niet nodig! Loop gewoon binnen bij het bezoekerscentrum.

Locatie en meer informatie

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen betalen € 4,50 per persoon, volwassen begeleiders wandelen gratis mee. Kijk voor meer informatie op www.zhl.nl/natuuragenda

Bezoekerscentrum Tenellaplas is in de voorjaarsvakantie (vanaf 16 februari t/m 3 maart) dagelijks geopend van 10.00 – 16.30 uur (op maandag vanaf 13.00 uur).

Deze activiteit wordt georganiseerd door Het Zuid-Hollands Landschap in samenwerking met IVN afdeling Voorne Putten Rozenburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio