2 C
De Bilt

Asfaltwerkzaamheden Ringbaan West in Weert

Weert – De gemeente Weert laat nieuw asfalt aanleggen op de Ringbaan West. Dit wordt in de eerste twee weekenden van september gedaan. Aannemer D. van der Steen B.V. voert de asfaltwerkzaamheden uit.

Wanneer is de Ringbaan afgesloten?

Weekend 1: vrijdagavond 31 augustus 18:00 tot maandagochtend 3 september 5:00 uur. De Ringbaan West is dan in beide rijrichtingen dicht tussen de Basculeweg en de Kazernelaan.

Weekend 2: vrijdagmiddag 7 september 16:00 tot maandagochtend 10 september 5:00 uur. De Ringbaan West is dan in beide rijrichtingen dicht tussen de Kazernelaan aan de Bocholterweg.

In beide weekenden halen we op vrijdag het oude asfalt weg. Op zaterdag en zondag brengen we nieuw asfalt aan.

Wat betekent dit voor de bereikbaarheid?

Voor het verkeer is er beide weekenden een omleiding, die loopt via de Kazernelaan. Daarom wordt tijdens de werkzaamheden het huidige vrachtwagenverbod op de Kazernelaan tijdelijk opgeheven. Dat betekent ook dat de Truckrun, die op zondag 2 september plaatsvindt, dit jaar via de Kazernelaan rijdt.

De kruising van de Ringbaan West met de Kazernelaan blijft open. Ook de rotondes op de Ringbaan West die kruisen met de Basculeweg, Parklaan-Keulerstraat en Bocholterweg-Kerkstraat blijven begaanbaar.

Tijdens het tweede weekend (7-10 september) is de Lidl bereikbaar via de Parklaan en de Keulerstraat.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio