1.7 C
De Bilt

Het Energieloket van Warm Wonen komt naar u toe

Weert Vanaf 1 oktober opent het eerste Energieloket van Warm Wonen in Weert in het wijkgebouw Groenewoud aan de Kesselstraat 28 in Weert. Inwoners van Weert kunnen daar de komende zes weken iedere donderdag van 15.00 tot 17.00 uur terecht met vragen over energie besparen en een energiezuinig en duurzaam huis.

Het komende jaar bezoekt het tijdelijk loket andere wijken en kerkdorpen. Het loket staat minimaal zes weken en verhuist dan naar een andere plek.

Deskundig advies

De vakkundige en onafhankelijke energieverkenners van het Energieloket Warm Wonen in Weert vullen samen met u de vragenlijst over uw woning in. Ook is het mogelijk om er een afspraak te maken voor een bezoek aan huis door een energieverkenner.

Energieloket

Het Energieloket is gratis te bezoeken en coronaproof. Tijdens de openingstijden kunt u zo binnenlopen. Een afspraak maken is niet nodig. De richtlijnen van het RIVM worden nageleefd. Dat wil zeggen dat er anderhalve meter afstand wordt gehouden, u bij binnenkomst de handen ontsmet en contactgegevens achterlaat.

Informatie

Kijk op www.warmwoneninweert.nl om te zien wanneer het loket bij u in de buurt staat. Of maak een afspraak met een energieverkenner. Warm Wonen in Weert is ook te volgen via Facebook:  https://www.facebook.com/warmwoneninweert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio