11.7 C
De Bilt

Gemeentemuseum zoekt enthousiaste vrijwilligers voor de Annex

Weert – Voor tentoonstellingsruimte De Annex zoekt het gemeentemuseum Weert enthousiaste vrijwilligers. De Annex is een tentoonstellingsruimte waar professionele hedendaagse beeldende kunst en vormgeving zichtbaar is voor een divers publiek. Er is een afwisselend jaarprogramma samengesteld, waarin kunstenaars en vormgevers met een band met Weert zich met hun werk presenteren. Gemeentemuseum Weert zorgt voor het beheer en de coördinatie van de ruimte en organiseert de tentoonstellingen.

Werkzaamheden gemeentemuseum

De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van bezoekers en het toezicht houden op de veiligheid van de bezoekers en de tentoongestelde kunstwerken. U werkt samen met andere vrijwilligers, onder begeleiding van een medewerker van het museum.

Vrijwillige toezichthouders gemeentemuseum

U komt te werken in een prettige werkomgeving met vrijwilligers, die al meerdere jaren actief zijn als toezichthouder. De afspraken worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst, waarin zowel het takenpakket, de vrijwilligersverzekering en de waardering – jaarlijks uitstapje, kerstattentie – voor u als vrijwilliger zijn opgenomen.

Interesse?

Hebt u belangstelling en bent u bereid om u minimaal één middag in de week in te zetten? Dan bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Neem hiervoor contact op met Anja Coolen (a.coolen@weert.nl). Telefonisch kunt u haar bereiken op (0495) 531 920.

Annex

De Annex is gevestigd aan de Meikoel 3 in Weert. De openingstijden zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00-17.00 uur en koopzondagen van 14.00-17.00 uur. De toegang is voor bezoekers gratis.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio