15.7 C
De Bilt

Kermis Stramproy 2023 is van 9 tot n met 12 september

Het is bijna weer zo ver: de kermis in Stramproy! De kermis vindt plaats vanaf aanstaande zaterdag 9 september tot en met dinsdag 12 september. Er staan mooie attracties en er is vermaak voor jong én oud.

Openingstijden kermis Stramproy

Zaterdag en zondag start de kermis om 13.30 uur en sluiten de attracties om 00.00 uur. Op maandag en dinsdag start de kermis een uur later: om 14.30 uur. De attracties sluiten dinsdag om 23.00 uur.

Omleidingsroute tijdens de kermis

Vanwege de kermis en de op- en afbouw daarvan is de provinciale weg (N292) in Stramproy afgesloten, vanaf de Prinses Beatrixstraat tot aan de Molenweg. Deze afsluiting is van woensdag 6 september 19.00 uur tot en met dinsdag 12 september. In die periode geldt er een omleidingsroute via de Wilhelminastraat en Molenweg. Deze route wordt aangegeven op gele borden. Vanwege de kermisattracties is het Kerkplein tijdens de kermis ook niet bereikbaar.

Kermisattracties

Ook dit jaar is het weer gelukt om mooie attracties te strikken voor de kermis! Hieronder vind je het overzicht van de attracties die dit jaar aanwezig zijn in Stramproy:

Snoepkraam

Vispaleis

Cranes

Eendensport

Vietnamese loempia

Pinda, Popcorn en Suikerspin

Lijntrek

Rups

Olliebollenkraam

Trampoline

Schietsalon

Break Dance

Autoscooter

Wip

Carrousel

Pink date

Pusher

Ophalen huisvuil gaat gewoon door

De afvalinzameling in Stramproy gaat ook tijdens de kermis gewoon door. Het huisvuil wordt op de reguliere dag opgehaald. Kijk voor meer informatie over de kermis in Stramproy én andere kermissen in onze gemeente op www.kermisweert.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio