10.2 C
De Bilt

Kermisattractie gedwongen gesloten door de gemeente

Weert – Op de kermis in Weert is aan het einde van de middag de attractie Top Spin gesloten op last van de gemeente Weert. Volgens de gemeente is er door de exploitant gerommeld met het invullen van het stroomverbruik.

Stroom

Volgens de gemeente Weert is er niet goed ingevuld hoeveel stroom er gebruikt wordt als de attractie draait. Als de Top Spin door zou blijven draaien, bestaat het risico dat hele kermis zonder stroom komt te zitten. Volgens de exploitant is het niet waar en ligt de fout bij gemeente. Hij vindt dat hij met zijn attractie een slechte plek heeft toegewezen gekregen en dat was niet volgens de afspraak.

Tweede tegenslag

Dit is al de tweede tegen slag voor de attractie op de kermis in Weert. Op donderdag bleek  tijdens de opbouw volgens de gemeente dat de keuring niet op orde was. Achteraf bleek het allemaal netjes geregeld te zijn en mocht de exploitant verder met de opbouw. Hierdoor was echter wel wat vertraging ontstaan en kon de opening pas op vrijdagmiddag plaatsvinden. Hoe het nu verder moet met de attractie is onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio