12.8 C
De Bilt

Zomerpakket voor gezinnen met een kleine beurs

De gemeenten Weert en Nederweert hebben dit jaar weer een zomerpakket voor gezinnen met een kleine beurs. Het pakket is een op maat afgestemd pakket met vrijkaartjes en leuke ideeën voor deze kinderen. Het pakket wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende ondernemers uit Weert en Nederweert. Wethouder Martijn van den Heuvel (Weert) en wethouder Carla Dieteren (Nederweert): “Met het zomerpakket willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen in de gemeenten Weert en Nederweert een leuke zomervakantie hebben. We zijn de ondernemers ontzettend dankbaar dat ze dit mogelijk maken.”

Dankzij ondernemers uit Weert en Nederweert

Het zomerpakket wordt mogelijk gemaakt door Blauwe Meertje, Serviceclub Ronde Tafel 146 Weert, Cinema Gotcha!, Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man, Pins en Pints Bowlen, Openluchtmuseum Eynderhoof, KidsPlaza Weert, Klimbos Weert, Buitencentrum De Pelen, zwembad de IJzeren Man, Café ’t Swaentje, ijssalons Florence en Bacio, Bibliocenter, Punt Welzijn en de gemeenten Nederweert en Weert. Serviceclub Ronde Tafel 146 Weert heeft mogelijk gemaakt dat er dit jaar een derde uitje kan worden gekozen.

Voor wie is het Zomerpakket beschikbaar?

Het pakket wordt aangeboden aan kinderen van 0 tot en met 18 jaar uit gezinnen met een inkomen niet hoger dan 120% van het sociaal minimum. Alleen inwonende gezinsleden tellen mee. De gemeente controleert deze gegevens. Inwoners uit Weert kunnen het pakket aanvragen via www.weert.nl/zomerpakket. Inwoners uit Nederweert kunnen dit aanvragen via www.nederweert.nl/zomerpakket. Aanmelden voor het pakket kan tot en met vrijdag 30 juni 2023.

Hoe werkt het?

Ieder gezin mag3 activiteiten kiezen. De vrijkaarten worden per post opgestuurd. De kaartjes zijn geldig van zaterdag 15 juli tot en met 27 augustus 2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio