20.1 C
De Bilt

2 weekenden vol met De Blokkers jeugdtoernooien

Komende twee weekenden wordt bij De Blokkers eindelijk weer de jeugdtoernooien georganiseerd. Na twee seizoenen waarbij het Intratuin Blokkers toernooi niet kon plaatsvinden, heeft de toernooicommissie van De Blokkers weer een mooi toernooi gepland. Verspreid over 3 weekenddagen gaan meer dan 20 meidenteams en meer dan 150 jongensteams strijden voor de mooie bokalen.

Speciaal bezoekersplein bij De Blokkers

Rondom de wedstrijden op het toernooi is er volop gezelligheid. Zo is er een speciaal plein ingericht waarbij bezoekers drinken en etenswaren kunnen halen. Daarnaast is er een stand van Fanmarkt met diverse voetbalshirts van bekende clubs.

Jeugdtoernooi
Jeugdtoernooi – Foto: vv de Blokkers

Zaterdag 18 juni

Op zaterdag 18 juni wordt het Intratuin Blokkers Meidentoernooi georganiseerd. Het meidentoernooi van v.v. De Blokkers is al jaren bekend als een gezellig en zeer goed georganiseerd toernooi. In 4 leeftijdscategorieën zullen meer dan 20 meidenteams spelen voor de overwinning.

Zaterdag 25 juni

Op zaterdag 25 juni is het de beurt aan de jongste jeugdteams voor hun Intratuin Blokkers jeugdtoernooi. Verspreid in een ochtend- en middagprogramma komen de teams van JO7 tot en met JO13 in de wei.

Zondag 26 juni

Op de slotdag van Intratuin Blokkers jeugdtoernooi zijn de oudste jeugdteams ingedeeld. JO14 tot en met JO19 spelen in hun eigen leeftijdscategorie 3 poulewedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio