14.3 C
De Bilt

Dienstverlening stadhuis Hoorn open in het weekend van 29 oktober

Inwoners van Hoorn kunnen in het weekend van 29 oktober toch gebruikmaken van de dienstverlening van de gemeente. Ook is het stadhuis vrijdag 28 oktober geopend volgens openingstijden.  De verhuizing van de ICT-infrastructuur die gepland stond in dat weekend, vindt op een ander moment plaats.

Dienstverlening tijdelijk gesloten van 8 tot 12 december

De verhuizing van de ICT-infrastructuur vindt 6 weken later plaats. Daarbij moeten alle applicaties en gegevens van de gemeente overgezet worden. Hierdoor kan er geen dienstverlening plaats vinden. Dit betekent dat het stadhuis op vrijdag 9 december voor bezoek en telefonische dienstverlening gesloten is. De online dienstverlening werkt niet van donderdag 8 december 17.00 uur tot maandag 12 december 9.30 uur. De website www.hoorn.nl werkt dan wel, maar het is niet mogelijk om online aanvragen te doen of afspraken te maken. Het maken van online meldingen over de openbare ruimte kan wel. De dienstverlening bij calamiteiten blijft beschikbaar. 

Oorzaak verschuiving ICT-verhuizing Hoorn

De ICT-verhuizing stond gepland voor het weekend van 29 oktober. De voorbereidende werkzaamheden in het project hebben vertraging opgelopen. Het op tijd afronden hiervan was niet mogelijk, met als risico dat dienstverlening aan inwoners niet geleverd kan worden en de interne ICT-systemen niet werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio