20 C
De Bilt

Persoonlijke duurzame adviezen in Medemblik op 1 en 8 november in mobiele showroom

Medemblik – Heeft het nog zin om een nieuwe cv-ketel te kopen als we allemaal van het gas af moeten? Hoe isoleer je je gevel of dak ‘natuurvriendelijk’? En wat is de beste warmtepomp? Als je je huis wilt verduurzamen, loop je tegen tal van praktische vragen aan. Vragen die vaak ook nog eens specifiek verbonden zijn met jouw woonsituatie.

Dan wil je het liefst de tijd hebben voor een goed persoonlijk gesprek met een deskundige. Dat kan in de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket. De duurzame adviseur zet alles voor je op een rijtje en bespreekt de voors en tegens van duurzame maatregelen. Het wordt helemaal inzichtelijk, als je weet dat de showroom tjokvol duurzame technologieën staat. Je ziet, voelt en hoort direct wat voor jouw woning zou kunnen werken (en wat niet).

Vier gratis energiegesprekken in Medemblik

De mobiele showroom doet ook onze gemeente aan. Hij staat op 1 november (tijdens de Nationale Klimaatweek) op het parkeerterrein van de Albert Heijn en op 8 november op het Raadhuisplein in Wervershoof. Van 12.00 tot 15.00 uur. Ook de energiecoaches van Warm Medemblik zijn er dan voor energiebesparingstips. Wel zo prettig nu het stookseizoen is begonnen. Zij verloten onder de aanwezigen vier gratis energiegespreken waarbij ze een huisbezoek brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio