15 C
De Bilt

Inwoners gemeente Medemblik kunnen meedenken over het nieuwe speelruimteplan

Gemeente Medemblik wil inwoners laten meedenken over hun nieuw beleidsplan voor bewegen, ontmoeten, spelen in de buitenruimte. Hiermee wil zij zorgen voor voldoende gezonde en beweegvriendelijke ruimte voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Inwoners kunnen helpen!

De inwoners zijn de belangrijkste gebruikers van de buitenruimte. Daarom vraagt de gemeente Medemblik haar inwoners om mee te denken en ideeën te delen over bewegen, ontmoeten, spelen in de gemeente. Iedereen kan meehelpen: kinderen, jongeren en volwassenen. Wat is er goed en wat kan er beter? Waar kom je graag om te spelen? Mis je nog iets in de buurt? Alle ideeën samen vormen de basis van het speelruimteplan. Inwoners kunnen tot en met zondag 10 juli 2022 hun ideeën aandragen via de website: www.medemblik.nl/spelen.

QR-code bewonersenquête
QR-code bewonersenquête – Beeld: gemeente Medemblik

Wat gebeurt er met de ideeën?

Alle suggesties en ideeën worden verzameld en de uitkomsten van alle ingevulde vragenlijsten worden gebruikt bij het maken van het nieuwe beleidsplan. Gezien de huidige financiële situatie zullen de uitkomsten van de ingevulde vragenlijsten niet direct leiden tot hele grote ontwikkelingen op speelgebied op korte termijn. Maar de resultaten geven de gemeente wel inzicht in de wensen en behoeften die spelen en in de richting waarin de gemeente zich de komende jaren kan ontwikkelen op het gebied van spelen en bewegen, binnen de beschikbare financiële middelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio