20 C
De Bilt

Kermis Hoorn van start gegaan

De kermis in Hoorn is weer van start gegaan na het startschot door wethouder René Assendelft. Na twee jaar op de Pelmolenpad een thuis gevonden te hebben, is de kermis nu weer terug in het centrum in Hoorn.

Oud en nieuw in Hoorn

Oude, bekende attracties zijn weer terug en andere presenteren zich voor het eerst. Nieuw is bijvoorbeeld de Freefall toren uit Duitsland, die voor het laatst nog te vinden was op de kermis in Tilburg. De bekende Soundmachine moet ook dit jaar verstek laten gaan, vanwege belangrijk onderhoud. Dit had al klaar moeten zijn, maar door personeelstekorten en leveringsproblemen gaat het allemaal wat langer duren.

Ter vervanging van genoemde attractie komt nu Around the World naar Hoorn toe. Een zweefmolen van maar liefst 60 meter hoog.

Vermaak voor alle leeftijden

Op de kermis is er natuurlijk voor alle leeftijden iets te beleven. Heb je een stevige maag dan kun je eens instappen in de Airborne, de grootste booster van Europa. Maar ook voor de Toxic moet je wel wat lef hebben. Gelukkig kun je ook iets minder door elkaar geschud worden op de familieachtbaan, in de draaimollen, of in het funhouse.

De kermis duurt nog tot maandag 15 augustus tot 18.00 uur. Meer informatie vindt je op https://www.kermis-hoorn.nl/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio