20.1 C
De Bilt

Nieuwe gemeentesecretaris Enkhuizen per 1 januari 2022 aan de slag

Nanda Hellingman wordt per 1 januari 2022 de nieuwe gemeentesecretaris van Enkhuizen en directielid van de SED organisatie. Zij volgt Nico van den Bergh op die als interim gemeentesecretaris sinds 1 januari 2020 deze rollen heeft vervuld.

Ervaren gemeentesecretaris

Mevrouw Hellingman heeft diverse leidinggevende functies bekleed bij de werkorganisatie Langedijk en Heerhugowaard, gemeente Heerhugowaard en gemeente Waterland. Voor de werkorganisatie Langedijk en Heerhugowaard en voor gemeente Waterland is ze ook loco-secretaris geweest. Op dit moment werkt ze als interim manager voor de werkorganisatie CGM, de ambtelijke fusieorganisatie van gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert.

Uitstekende opvolger

Burgemeester Eduard van Zuijlen: “Ik ben ervan overtuigd dat we met mevrouw Hellingman een uitstekende opvolger hebben gevonden voor Nico van den Bergh. Nanda Hellingman is energiek, gemakkelijk benaderbaar en tegelijk scherp op bedrijfsvoering, wat ons betreft een zeer welkome combinatie. In de selectieprocedure viel zij op door haar gedrevenheid voor het openbaar bestuur en haar enthousiasme voor Enkhuizen. Het college van B&W kijkt uit naar haar komst.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio