15.1 C
De Bilt

“Over de Streep” vanaf nu aanmelden voor 3e editie

Uithoorn – Lijkt het je leuk om op een bijzondere manier dorpsgenoten te leren kennen? De gemeente houdt op zaterdag 23 maart tussen 14 en 16 uur voor de derde keer de activiteit “Over de Streep”. Dit keer in Dorpshuis De Quakel in De Kwakel. Wethouder José de Robles leidt de middag en stelt aan de deelnemers verschillende vragen. Als de vraag van toepassing is, dan stapt de deelnemer “over de streep”.

Over de Streep

De wethouder legt uit: “Dat kunnen vragen zijn over hobby’s, (verloren) vriendschappen, sport, werk. En je stapt alléén over de streep als je dat zelf wilt. We hebben dit evenement twee keer eerder gedaan en de reacties zijn zeer positief. Al snel voelen de deelnemers zich vertrouwd met elkaar. En de informele kleine borrel erna is altijd supergezellig. Een paar keer is ons gevraagd de activiteit een keer in De Kwakel te houden. Daar wilden we graag gehoor aangeven. Aanmelden kan vanaf nu, dus doe je mee?”

thumbnail?sz=w1920&id=1DJiZDODIEr yQkF1rqk7V4W31wegMrk5
José. Foto: naomi heidinga

Kennismaken

Doelen van het programma zijn onder andere kennismaken met andere inwoners (en elkaar dus beter leren kennen), bubbels doorbreken en bewustwording creëren van je eigen gedrag en filters. Op deze manier maken inwoners op een laagdrempelige manier kennis met elkaar. Ook met mensen die een hele andere achtergrond hebben. “Over de Streep” is onderdeel van het ontmoetingsproject “Dit zijn wij Uithoorn!” Meer info hierover is te vinden via: www.ditzijnwijuithoorn.nl.

De eerstvolgende “Over de Streep” wordt gehouden op zaterdag 23 maart in Dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16, De Kwakel. Van 14:00 tot plusminus 16:00 uur, inclusief een gezellige nazit met hapje en drankje. Meld je aan door de QR code te scannen of via www.uithoorn.nl/overdestreep.

Over de streep 23-3. Foto: gemeente UIthoorn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio