17.2 C
De Bilt

Theatertour Opmeer 75 jaar leven in vrijheid: “Morgen praten we verder”

In juni 2019 hebben we een oproep gedaan aan de inwoners van Opmeer om verhalen te vertellen over de oorlogsjaren in de gemeente. Vele verhalen zijn er tot ons gekomen. Die verhalen kunnen we na 1 ½ jaar uitstel vanwege Corona beperkingen eindelijk vertellen.

Vanuit de auto, met geluidsfragmenten

De voorstelling is uitsluitend te volgen per auto. Met 4 personen in de auto kunt u de tour prima volgen, dus creëer uw eigen bubble!! Via uw mobiel krijgt u verschillende ingesproken geluidsfragmenten te horen, die te beluisteren zijn met een bluetooth box.

uc?id=1zCpUUUHxu6PjEomNXoToS5rJF hhB 3g
Scene uit theatertour Morgen praten we verder – Foto: gemeente Opmeer

Er wordt op verschillende locaties gespeeld, en daar gaat u allemaal langs. Het zal een tour zijn die indruk zal maken over de verhalen die zich in onze gemeente hebben afgespeeld. U kan uw kaarten bestellen via onze website: www.toneelverenigingschakels.nl

Over deze theatertour in de gemeente Opmeer

in 2020 was het 75 jaar geleden dat de bevrijding voor heel Nederland volgde op de Tweede Wereldoorlog. Een oorlog die veel verhalen heeft nagelaten, ook in de gemeente Opmeer. Onder leiding van toneelvereniging Schakels, de theatermakers van Culturele Staten en SJJO, het jeugdwerk in Opmeer, is er een theatervoorstelling gemaakt over die naoorlogse verhalen in Opmeer.

Reserveer alvast in de agenda

Van 9 t/m 10 oktober en van 15 t/m 17 oktober wordt deze theatervoorstelling opgevoerd op verschillende locaties in de gemeente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio