16 C
De Bilt

Westfriesland: Beleef de regio boven Amsterdam!

Regio Westfriesland groots op de kaart gezet tijdens de 50 Plus Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht met de boodschap: ‘Geniet van het IJsselmeer en Markermeer, ontdek historisch Holland en beleef de Omringdijk en de weidse polders.’ Een trotse uiting van samenwerking tussen de regio en haar partners.

Inzetten op de beleving

Toerisme en recreatie zijn van groot belang voor onze regio, zowel voor bewoners als ondernemers. Door samen te werken met diverse partners en snel schakelen hebben we de regio als aantrekkelijke bestemming kunnen presenteren op de 50 Plus Beurs. Holland Boven Amsterdam was verantwoordelijk voor de realisatie. Holland Boven Amsterdam houdt zich bezig met de ontwikkeling, branding en marketing van de bestemming Noord-Holland Noord. Het is een initiatief van meerdere samenwerkende gemeenten, waaronder Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Andere partners van Westfriesland zijn Visit Medemblik, Ik hou van Hoorn, Westfries Museum, Museum van de Twintigste Eeuw en het Zuiderzeemuseum.

Mooie en veelzijdige regio

Een enthousiast beursteam vertelde aan ongeveer 60.000 bezoekers hoe mooi en veelzijdig de regio Westfriesland is. De prachtige beursstand trok veel bekijks van bezoekers en televisie. Je kon er plaatsnemen op een leugenbankje van het Zuiderzeemuseum en via een koptelefoon prachtige oude verhalen luisteren. ‘Of bekijken hoe een 17e eeuws kostuum van het Westfries Museum jou staat; hilarisch leuk voor iedereen,’ vertelt Anja Ippel, Toeristisch Marketing Coördinator van de gemeente Medemblik.

Brochure Beleef regio Westfriesland

Regio Westfriesland is een prachtige plek om te recreëren en dat laten we zien in de nieuwe brochure ‘Beleef Westfriesland’. De brochure, inclusief winactie ‘Win een weekendje weg’, was erg populair tijdens de 50PlusBeurs en is binnenkort ook verkrijgbaar bij diverse toeristische locaties in de regio.

Meer informatie en tips zijn te vinden op BeleefWestfriesland.nl. Hier kun je ook de nieuwste editie gratis downloaden van het fiets- en wandelboekje 2022 (Ontdek de mooiste routes) en de Regiokaart van Holland boven Amsterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio