17.2 C
De Bilt

Zelfbouwkavels binnenkort in de verkoop

Op woensdag 27 september 2017 start de verkoop van 28 nieuwe zelfbouwkavels. De kavels worden aangeboden door de gemeente Hoorn en liggen in de nieuwbouwwijk Bangert en Oosterpolder, langs de Bangert en de Noorderdracht. U kunt zich nu nog niet inschrijven, maar wel oriënteren op de inschrijving van 27 september en de prijzen.

De wijk Bangert en Posterpolder

In Bangert en Oosterpolder ontwerpt en bouwt u uw eigen droomhuis op een zonnige  zelfbouwkavel. U geniet er van rust en ruimte. De fraaie architectuur in een landelijke omgeving maakt wonen in Bangert en Oosterpolder uniek. Het heeft een dorpse sfeer, maar ligt toch vlakbij de binnenstad van Hoorn, de A7 en de stedelijke voorzieningen van de stad.

Themagebied Waterland

Waar het lint vroeger tussen de veengebieden en de latere fruitgaarden lag, vormt het nu de oostelijke grens van de wijk Bangert en Oosterpolder en fase 4b. De 28 zelfbouwkavels vallen onder themagebied ‘Waterland’ dat refereert aan een karakteristiek polderlandschap. Weids, open, met lange zichtlijnen, geaccentueerd door lange waterpartijen. De kavels kennen een maximale bouwhoogte van 11 meter. Behalve de kavels aan de Bangert, want deze kavels hebben een goothoogte van 3,5 meter en een nokhoogte van 8 meter.

Hoe kunt u zich inschrijven?

De inschrijving start op het moment dat de kavelpaspoorten op 27 september online verschijnen.  Houd deze dag daarom de website www.bangertenoosterpolder.nl goed in de gaten. Vanaf daar wordt u doorverwezen naar de drie kavelpaspoorten.

Wilt u zich alvast oriënteren?

Kijk dan op de website hoorn.nl/vrijekavel voor het overzichtskaartje, de prijzen van de kavels en de inschrijfprocedure

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio