7.7 C
De Bilt

Informatieavond AED en burgerhulpverlening in Westerwolde

Bij een hartstilstand zijn de eerste 6 minuten van levensbelang. Voldoende aangemelde AED’s en burgerhulpverleners zijn dus onmisbaar. Inwoners van Westerwolde kunnen meedenken over een hartveilig Westerwolde tijdens een informatieavond op 7 februari.  

Informatieavond AED

Op 7 februari vanaf 19.30 uur organiseren de gemeente Westerwolde en HartslagNU een informatieavond AED en burgerhulpverlening. Alle Westerwolders die willen meedenken en -helpen om de gemeente nog veiliger te maken zijn welkom. Tijdens deze avond horen aanwezigen alles over de rol van burgerhulpverlener en hoe je dit wordt. Ook worden de AED’s in de gemeente verder in kaart gebracht.

Werkgroep

Inwoners die nog verder willen meedenken kunnen zich tijdens de avond aansluiten bij een werkgroep. Deze wordt die avond gevormd. De leden gaan de komende periode samen met HartslagNU en de gemeente nadenken over een hartveilig Westerwolde.

Locatie, datum en aanmelden

De bijeenkomst is op 7 februari in Partycentrum Rendering aan Schoolstraat 8 in Vlagtwedde. Het begint om 19.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar gemeente@westerwolde.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio