14.3 C
De Bilt

Lancering website voor sport en bewegen in Oldamb

Tijdens het eerste sportcongres voor verenigingen in de gemeente Oldambt afgelopen donderdag, lanceerde wethouder Erich Wünker de website www.Oldambtsport.nl. Deze website is in het leven geroepen, om het aanbod voor sport en bewegen zo laagdrempelig en goed vindbaar mogelijk te maken.    

Website sport en bewegen in Oldambt

De een sport om af te vallen, de ander om meer kracht te krijgen of conditie op te bouwen. Sporten levert veel meer op, denk aan plezier en ontspanning, beter slapen, betere concentratie, meer contact met andere mensen, maar ook minder kans op hart- en vaatziekten. Alleen maar voordelen dus.

Erich Wünker, wethouder Sport en Gezondheid: ‘Sporten en bewegen zijn belangrijk voor onze gezondheid. We vinden het daarom van belang dat het aanbod vindbaar is voor alle inwoners. Door het aanbod te bundelen op een plek, willen we hieraan bijdragen. Bijna 100 sport- en beweegorganisaties in de gemeente Oldambt zetten zich in voor een gezond en actief Oldambt. Elke vereniging, groot of klein, draagt daar haar steentje aan bij. Wie ze zijn, wat ze doen en wat er nog meer allemaal gebeurt in Oldambt is op de website terug te vinden’.

De site www.Oldambtsport.nl is in opdracht van de gemeente Oldambt door NC-websites gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio