9.7 C
De Bilt

FIXbrigade gestart in de wijk Molenvliet in Woerden!

Na de feestelijke aftrap op 20 september in wijkcentrum Molenvliet, fixte de FIXbrigade van Cazas Wonen op 11 oktober het eerste huis. Een fixer én een leermeester helpen bewoners in de wijk Molenvliet om energie te besparen.. “De pilot FIXbrigade is een samenwerking tussen Cazas Wonen en de gemeente Woerden.

We zien dat bewoners alle hulp kunnen gebruiken en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen. We kunnen en willen dit niet alleen doen, we doen het samen met onze bewoners en met onze partners. Samen staan we sterk voor woongeluk.’, aldus Egbert Kunst strategisch adviseur techniek bij Cazas Wonen.

Advies op maat van de FIXbrigade

De brigade gaat in gesprek met de bewoners, die zich aangemeld hebben, over de wensen en behoefte in de woning. Op basis daarvan komt de FIXbrigade langs en helpt de bewoner met het uitvoeren van kleine energetische maatregelen. Sommige bewoners vinden het lastig om deze klussen zelf te doen.

De FIX-ers helpen hen graag. Dit doen ze door tochtstrips, radiatorfolie of ander materiaal in de woning te plaatsen. De eerste woningen zijn geholpen. De komende periode gaat de brigade bij andere woningen in de wijk Molenvliet aan de slag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio