13.1 C
De Bilt

Najaarsconcert met thema “water en wind” van Harmonie De Vriendschap en koor Bravour

Het is herfst met wat regen en wind en de winter staat voor de deur. En dan kun je op zondagmiddag 5 november naar een najaarsconcert en muziek luisteren van Koor Bravour en Harmonieorkest De Vriendschap in Woerden. Voor de vijfde keer organiseren deze verenigingen een concert in de Bonaventurakerk (gratis toegankelijk, vrijwillige bijdrage na afloop). In lijn met de tijd van het jaar is gekozen voor het thema “water en wind”.

De combinatie De Vriendschap en Koor Bravour blijkt al enkele jaren een groot succes. De verenigingen hebben ieder een geheel verschillende beleving bij muziek en uiten dit op hun eigen manier. De één bespeelt vele soorten instrumenten en de anderen maken hoofdzakelijk gebruik van de stem door te zingen.

De verenigingen hebben een totaal verschillend repertoire en dat maakt de combinatie tijdens dit concert zo uniek waarbij de prachtige locatie natuurlijk een grote rol speelt bij de uiteindelijke beleving van de uit te voeren muzikale bewerkingen.

De Vriendschap en Koor Bravour brengen ieder eigen repertoire ten gehore maar er is ook hard gewerkt aan muzikale hoogstandjes die gezamenlijk worden uitgevoerd. Een onverwachte combinatie met een prachtig resultaat.

Een gezamenlijk concert voor iedereen die van muziek houdt!

  • Datum:            zondag 5 november 2023
  • Locatie:           Sint-Bonaventurakerk, Rijnstraat 60, 3441 BR Woerden
  • Aanvang:         15.00 uur
  • Einde:              +/- 16.15 uur
  • Toegang:         gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio