12.6 C
De Bilt

Op 13 mei in Zierikzee: expositie schilderijen ‘Vogels in Zeeland’

Zierikzee – In 4 maanden tijd, 30 vogels schilderen. Patricia Vermunt-Koppelaar deed het! Naast haar werk als grafisch ontwerper gebruikte ze elk vrij uurtje van januari tot en met april 2023 om te werken aan deze serie vogelschilderijen. Zaterdag 13 mei is de opening van de expositie waar de schilderijen ongeveer een maand te zien zullen zijn in haar atelier in Zierikzee.

Patricia Vermunt-Koppelaar

Patricia: “Ik voel me bevoorrecht dat ik in het mooie Zeeland mag wonen met deze prachtige natuur om mij heen. Dit inspireerde mij om 30 vogels te schilderen die je tegen kunt komen in Zeeland. Sommige vogels broeden hier, ­sommige zijn hier op doorreis. Na 17 juni mogen ze hier uitvliegen!”. Op zaterdag 13 mei, van 14.00 tot 17.00 uur, is de opening van de expositie van schilderijen ‘Vogels in Zeeland’. Iedereen is welkom.

Ooievaar
Ooievaar – Werk en foto: © Patricia Vermunt-Koppelaar

Atelier in Zierikzee

Patricia had 5 jaar haar atelier in Huis de Haene. Sinds 2022 is zij gevestigd in haar nieuwe atelier in dezelfde straat: Meelstraat 24 in Zierikzee. De openingstijden zijn op te vragen via info@van81.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio