15.5 C
De Bilt
donderdag, 28 september 2023

Aanmelden sport- en cultuurverenigingen voor Sport- en cultuurboekje

In samenwerking met Sport- en Cultuurimpuls, geeft de gemeente Tholen (Jij op Tholen) in september weer het boekje ‘Jij op Tholen, Sport en Cultuur’ uit aan basisschoolleerlingen. Sport- en cultuurverenigingen, die in het boekje opgenomen willen worden, kunnen tot 1 juni 2022 contact opnemen via jijoptholen@tholen.nl of door te bellen naar 14 0166. Opname in het boekje is kosteloos.

In het boekje kunnen lokale sport- en cultuurverenigingen zich presenteren aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar door het aanbieden van (gratis) kennismakings- of proeflessen. Het boekje wordt uitgebracht tijdens de twintigste editie van de Nationale Sportweek: 15 tot en met 24 september 2023. Sport- en cultuurverenigingen dragen bij deelname bij aan de leefbaarheid in de kern en kunnen zo tegelijkertijd nieuwe leden werven.

Jij op Tholen, Sport en Cultuurverenigingen gebundeld

Met Jij op Tholen, Sport en Cultuur wil de gemeente stimuleren dat kinderen meer, actiever en veelzijdiger gaan sporten en zichzelf ontplooien op het gebied van sport en cultuur. Kinderen moeten ontdekken wat er bij hen past. Het boekje Jij op Tholen, Sport en Cultuur draagt hieraan bij. Bekijk het boekje van vorig jaar op www.jijoptholen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio