12.2 C
De Bilt

Sport- en cultuurboekje Oud-Vossemeer uitgereikt aan wethouder Hommel

Een boekje dat is gemaakt voor en door inwoners van Oud-Vossemeer om (nieuwe) inwoners zoveel mogelijk het aanbod in sport en cultuur in Oud-Vossemeer gebundeld te laten zien. Op vrijdagavond 4 november 2022 heeft wethouder Frank Hommel van de gemeente Tholen het eerste exemplaar van het ‘Vitaal Vosmeer sport- en cultuurverenigingenboekje’ in ontvangst genomen van de gymnastiekvereniging Spido.

Oud-Vossemeer

Alle basisschoolleerlingen krijgen het boekje mee naar huis. Daarnaast is het gedrukte boekje op verschillende plaatsen in het dorp op te halen, zoals de wachtkamer van de huisarts, bij de supermarkt en in de Vossenkuil. Bekijk het boekje digitaal op https://jijoptholen.nl/sportencultuurverenigingen

Het boekje geeft een zo volledig beeld van het aanbod in het dorp voor jong en oud. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe activiteiten te organiseren die nog worden gemist. Zo staat gymnastiekvereniging Spido open voor nieuwe beweeggroepen. Neem hiervoor contact op met Spido door te mailen naar karinengijsvh@gmail.com.

Vitaal Vosmeer

Het boekje is gemaakt door de stuurgroep Vitaal Vosmeer. Deze bestaat uit vertegenwoordigers van de basisschool Die Heenetrecht, Sint Anthonius LPS, Speeltuinverening de Vossetuin, Zo kinderopvang, Gymnastiekvereniging Spido, VV Vosmeer, Tennisvereniging Oud-Vossemeer, en Fysio-Tholen & Oud Vossemeer’s Muziekvereniging.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio