15.1 C
De Bilt

Campagne gastvrij Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland – Gastvrijheid staat bij de recreatie- en horecaondernemers van Schouwen-Duiveland hoog in het vaandel. Het is tenslotte belangrijk dat gasten zich op ons eiland welkom voelen. Voor het tweede jaar op rij heeft corona invloed op het toeristisch seizoen gehad. Door het virus en alle maatregelen is duidelijk geworden dat niets vanzelfsprekend is, zelfs niet als het gaat om het toerisme dat voor Schouwen-Duiveland zo belangrijk is.

Gastvrij Schouwen-Duivenland

Gelukkig weten ook dit seizoen weer veel mensen hun weg naar Schouwen-Duiveland te vinden om hier van hun vrije tijd te genieten. Het Platform Toerisme Schouwen-Duiveland – een samenwerkingsverband van recreatieondernemers, brancheverenigingen en de gemeente – is daar erg blij mee en weet dat onze gastvrijheid daarin een belangrijke rol speelt.

Promotiefilm

Met een promotiefilmpje wil het Platform duidelijk maken dat iedereen – zowel ondernemers als inwoners – bijdraagt aan een gastvrij Schouwen-Duiveland. Het filmpje wordt zo breed mogelijk onder de aandacht gebracht door het naar ondernemers en stads- en dorpsraden te verzenden met het verzoek het via hun eigen (social) kanalen verder te verspreiden. Bekijk hier het filmpje.

Werkgroep

Sandy Troost, voorzitter van de Werkgroep Gastvrijheid van het Platform Toerisme: “Gastvrijheid doen we met z’n allen. Met ons promotiefilmpje willen we dat op een positieve manier onder de aandacht brengen. Ondernemers, werknemers en inwoners komen onze gasten vooral in de zomermaanden dagelijks tegen. Een vriendelijk gebaar, een lach, zijn dan zo belangrijk. We willen onze gasten graag laten voelen dat ze welkom zijn. Het doel van het filmpje is iedereen op Schouwen-Duiveland hier weer even alert op te maken, want het toerisme is voor ons allemaal een belangrijke bron. Daarom zeggen we met z’n allen: Blij dat je er bent!” 

Platform Toerisme Schouwen-Duiveland

De visie op het toerisme op Schouwen-Duiveland is vastgelegd in de Agenda Toerisme, een samenwerking tussen eilandelijke en regionale partners in het toerisme en de gemeente. Al deze partijen zijn vertegenwoordigd in het Platform Toerisme. Dit platform houdt zich onder meer bezig met innovatie en verduurzaming van het toerisme op Schouwen-Duiveland en met het nog beter beleven van de unieke Groen Blauwe Oase. Het Platform Toerisme is trots op Schouwen-Duiveland. We werken er met z’n allen aan ons eiland vooruit te brengen en ons toeristisch product op topniveau te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio