4.1 C
De Bilt

Collectieve zorgverzekering via gemeente Tholen voor inwoners met laag inkomen

Gemeente Tholen biedt jaarlijks, samen met de VGZ, een collectieve zorgverzekering aan voor inwoners met een laag inkomen. Het gaat om inwoners die maximaal 130% van het sociaal minimum inkomen verdienen, inclusief vakantietoeslag. De gemeente betaalt een gedeelte van deze verzekering. Aanvragen kan tot 11 december 2023 via www.gezondverzekerd.nl.

De gemeente biedt twee pakketten aan via de VGZ. De Collectieve verzekering bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd en VGZ accepteert iedereen (zonder medische keuring).

Meer informatie over Collectieve zorgverzekering

  • Meer informatie over de premies en het maximaal inkomen (inclusief vakantietoeslag) op:https://www.tholen.nl/collectieve-zorgverzekering.
  • Voor vragen over de polis en de vergoedingen kan er gebeld worden naar VGZ Gemeentepakket via telefoonnummer 0900 – 77 99 771.
  • Voor vragen over de voorwaarden om deel te kunnen nemen (inkomens- en vermogensgrens) kan er gebeld worden met gemeente Tholen via telefoonnummer 14 0166.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio