7.5 C
De Bilt

Dag van het onbeperkt sporten in de gemeente Tholen op 26 oktober

Jij op Tholen (gemeente Tholen) organiseert de ‘Dag van het onbeperkt sporten’ Dat gebeurt in samenwerking met Stichting Voetbalschool op woensdag 26 oktober 2022 van 9.00 tot 16.00 uur bij voetbalvereniging NOAD’67, Zijpestraat 13 in Sint Philipsland. De dag staat in het teken van het aangepast sporten en is een onderdeel van de driedaagse voetbalschool die van 24 tot en met 26 oktober plaatsvindt.

Onbeperkt sporten

Tijdens deze dag sporten sporters en niet-sporters met een beperking samen. Deelnemers kunnen kennismaken met aangepast voetbal, tennis en zitvolleybal en krijgen voetballes van bekend oud profvoetballers en trainers. Ook vertelt een sporter met een beperking een levensverhaal. Aan het einde van de dag ontvangen alle deelnemers een welverdiend certificaat en cadeautje.

Dagprogramma

De dag duurt van 9.00 tot 16.00 uur, maar tussentijds aanhaken is mogelijk. Elk onderdeel duurt ongeveer 35 minuten. Het dagprogramma komt in het weekend van 22 oktober online op de website van www.stichtingvoetbalschool.nl. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd.

Aanmelden

Aanmelden kan via roseline.vandenheuvel@tholen.nl onder vermelding van ‘dag van het onbeperkt sporten’. Op de dag zelf binnenlopen is ook mogelijk. Meer informatie is te vinden op de website www.stichtingvoetbalschool.nl en www.unieksporten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio