14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Denk mee over het nieuwe groenplan van de gemeente Schouwen-Duiveland

De gemeente Schouwen-Duiveland nodigt inwoners en ondernemers uit om mee te denken over het nieuwe groenplan. De gemeente wil toe naar een groenplan dat niet alleen voldoet aan de behoeften van vandaag, maar ook bijdraagt aan een leefbare omgeving voor toekomstige generaties.

Actuele thema’s

Het nieuwe groenplan is gericht op het beheer, de ontwikkeling en het behoud van groenvoorzieningen binnen de gemeente. De nieuwe plannen spelen in op actuele thema’s zoals duurzaam beheer, vergroening van de openbare ruimte en klimaatverandering. Denk aan bijvoorbeeld het planten van meer bomen en groen, het verbeteren van biodiversiteit en het opvangen van regenwater.

‘Denk mee’-platform voor groenplan

Inwoners en ondernemers kunnen via het platform https://denkmee.schouwen-duiveland.nl tot en met 10 september 2023 een enquête invullen. De enquête bestaat uit verschillende thema’s met vragen en stellingen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

Wethouder Jacqueline van Burg:

“Wij geloven dat onze inwoners en ondernemers het beste weten wat er in hun eigen leef- en werkomgeving speelt en nodig is. Daarom nodigen we hen uit om actief mee te denken over het groenplan van Schouwen-Duiveland. We waarderen hun kennis, ideeën en betrokkenheid enorm. We willen er met deze enquête dan ook voor zorgen dat hun wensen en behoeften in het plan worden meegenomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio