22.4 C
De Bilt

Digitale infoschermen op Schouwen-Duiveland voor gastvrij onthaal bezoekers

Zierikzee –  Met de komst van de digitale infoschermen op het eiland worden bezoekers en bewoners voorzien van actuele en bruikbare informatie over én tijdens hun verblijf op Schouwen-Duiveland.

Inspiratie via digitale infoschermen

Wethouder Daniël Joppe (CDA) en Ed Troost (voorzitter Stichting Eilandmarketing Schouwen-Duiveland) hebben maandag 7 maart één van de digitale infoschermen onthuld bij het parkeerterrein aan de Havenpoort in Zierikzee. Wethouder Daniël Joppe is enthousiast over deze nieuwe digitale informatievoorziening. “Het draagt niet alleen bij aan de gastvrijheid van Schouwen-Duiveland, maar zorgt er ook voor dat alle informatie voor bewoners en bezoekers op een snelle, laagdrempelige en toegankelijke manier terug te vinden is”.

In totaal zijn er tien infoschermen waarvan er al zes geplaatst zijn in Westenschouwen, Burgh-Haamstede en Zierikzee. De vier andere infoschermen zijn later dit jaar te vinden in Brouwershaven, Ouwerkerk, Dreischor en Bruinisse.

Brede inzetbaarheid

De bezoeker kan het scherm gebruiken om alles te ontdekken over bezienswaardigheden en evenementen op Schouwen-Duiveland en zo ervaren wat er allemaal te doen is op ons hele eiland. Ook voorzitter Ed Troost bladert zelf regelmatig digitaal door het aanbod heen: “Door het ruime aanbod wordt de bezoeker ook echt verleid om het hele eiland te ontdekken. Zo dragen we bij aan de doelstelling om de aantrekkelijkheid van heel Schouwen-Duiveland onder de aandacht te brengen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio