13.1 C
De Bilt

 Energiemarkt in Sint-Maartensdijk

Sint Maartensdijk De gemeente Tholen organiseert op woensdag 9 november 2022 een energiemarkt in het sport- en gemeenschapscentrum Haestinge (Sportlaan 2d) in Sint-Maartensdijk. Geïnteresseerden kunnen tussen 18.00 en 20.30 uur vrij inlopen om vragen te stellen of om informatie op te halen over energiebesparing.

Energiemarkt

We gaan de komende tijd meer betalen voor gas en elektriciteit. De vraag om te gaan verduurzamen van het huis is dan ook urgenter. Niet altijd weten inwoners welke mogelijkheden er zijn om hun huis te verduurzamen en daarmee energie te besparen. Daarom organiseert de gemeente deze energiemarkt speciaal voor inwoners. Iedereen is van harte welkom om langs te komen.

Tijdens deze inloopmarkt zijn er bedrijven en organisaties aanwezig die meer vertellen welke energiebesparingsmaatregelen er mogelijk zijn. Ook zullen er mensen zijn die kunnen vertellen hoe je gedrag kan veranderen om energie te besparen. Onder andere Stadlander, Duurzaam Bouwloket en verschillende (lokale) bedrijven zijn aanwezig om bezoekers meer te vertellen over warmtepompen, ledverlichting en verwarmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio