8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

Fotowedstrijd: Beleef de seizoenen in Tholen

De gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend organiseren dit jaar wederom gezamenlijk een fotowedstrijd. ‘Beleef de seizoenen in Tholen’ is het thema. De makers van de beste drie foto’s krijgen een cadeaubon, die te besteden is bij een lokale ondernemer en hun foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids te staan. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto. Foto’s kunnen aangeleverd worden t/m 30 mei 2021. Deelnemers worden geacht bij het fotograferen de maatregelen van het RIVM in verband met de coronacrisis op te volgen.

Beleef de seizoenen in Tholen

Al meer dan een jaar zijn we door het coronavirus meer thuis dan anders. Maar ondanks alle maatregelen, zijn er zeker nog wel mogelijkheden om te genieten, juist omdat er in de gemeente Tholen zoveel rust en ruimte is. Foto’s mogen maximaal twee jaar oud zijn, dus ook met foto’s die al eerder genomen zijn, kan meegedaan worden aan de fotowedstrijd. De gemeente en Stichting Tholen Beter Bekend zien weer uit naar vele mooie (belevings)plaatjes uit alle seizoenen!

Verloop fotowedstrijd

De jury van de fotowedstrijd, die bestaat uit burgemeester Marleen Sijbers, een medewerker van de gemeente Tholen en een medewerker van stichting Tholen Beter Bekend, kiest uit alle inzendingen negen foto’s die om de eerste, tweede en derde plaats strijden tijdens een stemronde op Facebook. Deze foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids.

Eervolle vermelding

De overige zes foto’s krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Daarnaast wordt door Stichting Tholen Beter Bekend met de fotowedstrijd ook de mooiste belevingsfoto gekozen, die rechtstreeks in de prijzen valt. Bij deze foto gaat het erom dat je mensen ziet die genieten in de gemeente Tholen. Ook deze foto krijgt een plaats in de gemeentegids. De foto’s worden ook gebruikt voor de website www.eilandtholen.nl.

Prijzen

De makers van de mooiste drie foto’s krijgen een cadeaubon die te besteden is bij een lokale ondernemer. De eerste prijs is een bon t.w.v. € 75,-, de tweede prijs is een bon t.w.v. € 50,- en de derde prijs is een bon t.w.v. € 25,-. Deze bonnen worden beschikbaar gesteld door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids verzorgt. Stichting Tholen Beter Bekend reikt een prijs uit voor de mooiste belevingsfoto: een bon t.w.v. € 75,- die ook te besteden is bij een lokale ondernemer.

Meedoen?

Foto’s kunnen aangeleverd worden t/m 30 mei 2021 via het digitale formulier op www.tholen.nl. Zie hier ook de voorwaarden.De winnende foto’s worden in juni bekend gemaakt. Bij vragen of problemen met het verzenden van de foto’s via het formulier, kan contact opgenomen worden via communicatie@tholen.nl.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio