10.2 C
De Bilt

Fotowedstrijd gemeente en Stichting Tholen Beter Bekend eert winnaars

Tholen – Dit jaar hebben de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend voor het eerst samen een fotowedstrijd georganiseerd. ‘Beleef het in Tholen’ was het thema. Dit heeft geresulteerd in 94 inzendingen. Burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde en Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend reikten vanmiddag de prijzen uit.

Winnaars fotowedstrijd

Op de eerste plaats is geëindigd een foto van de heer Gert-Jan Aret. Hij maakte een prachtige foto met een drone van het Stoomgemaal nabij Poortvliet. Een foto van de heer David Oudesluijs is op de tweede plaats geëindigd. Hij heeft een bijzondere foto gemaakt van het natuurgebied Stinkgat, Krabbekreek nabij Oud-Vossemeer. Een foto van mevrouw Jacoba van de Burgt krijgt de derde prijs. Op deze mooie foto staan de Steenlopertjes in ‘De Noord’ aan de Oosterschelde nabij Sint-Maartensdijk. De winnende foto’s staan op de omslag van de nieuwe gemeentegids. Daarnaast kregen de winnaars een VVV-cadeaubon, beschikbaar gesteld door Akse media, de uitgever van de gemeentegids, en een bos bloemen.

Mooiste belevingsfoto

Dit jaar was er ook een prijs voor de mooiste belevingsfoto. De fotograaf van deze foto, mevrouw Gerda Teirbroodt, mocht een dinerbon en een bos bloemen in ontvangst nemen van Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend. Ook deze foto die uitermate sfeervol het plezier van het evenement ringrijden in de stad Tholen in beeld brengt, is terug te vinden in de gemeentegids. De prijswinnende beelden zullen ook gebruikt worden op de website www.eilandtholen.nl. Bij de selectie van alle winnende foto’s is onder meer gelet op hoe het karakteristieke van de gemeente Tholen is weergegeven.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio