14.7 C
De Bilt

Nieuw kennisevent voor Zeeuwse familiebedrijven en werkgevers op 11 juni

In samenwerking met Zeeland Business en Dockwize lanceert Provincie Zeeland het eerste kennis- en inspiratie event speciaal voor Zeeuwse familiebedrijven en werkgevers: de Zeeuwse Business Insights. Het event vindt plaats op dinsdag 11 juni 2024 bij Dockwize in Vlissingen. Zeeuwse familiebedrijven en werkgevers komen op dit event bij elkaar om te netwerken, nieuwe inspiratie op te doen en algemene kennis bij te schaven. Met als doel het netwerk van Zeeuwse familiebedrijven en werkgevers te versterken.

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat over dit initiatief: “We hebben op verzoek van Provinciale Staten extra budget vrijgemaakt om te investeren in het versterken van Zeeuwse familiebedrijven en het brede mkb. Een deel van dit budget investeren we in deze nieuwe bijeenkomst. Doormiddel van onder andere kennisdeling hopen we het Zeeuwse mkb te versterken en samen een toekomstbestendig ondernemersklimaat te realiseren.”

Versterken kennis van Zeeuwse familiebedrijven

De organisatie van het event ligt in handen van Zeeland Business, onder andere bekend van de verkiezing Zeeuws familiebedrijf van het jaar. Het doel van het event is om partijen met elkaar in gesprek te laten gaan over diverse onderwerpen en elkaar te versterken. Daarnaast vinden er strategische kennissessies plaats van diverse lokale experts gericht op thema’s rond het familiebedrijf en werkgever gerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan overdracht in het familiebedrijf, het opvullen van vacatures en duurzaamheid .
 

In eerste instantie zijn de tickets bedoeld voor partners van de deelnemende en organiserende bedrijven: Provincie Zeeland, Zeeland Business, Baker Tilly Accountants, Dockwize, de Zeeuwse vacaturebank, Talent Service Zeeland en Schipper Accountants. Mocht u interesse hebben om deel te nemen kunt u zich altijd melden als geïnteresseerde partij via www.zeelandbusiness.nl/events/businessinsights.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio