19 C
De Bilt

Kom jij een echt wormenhotel bouwen?

Schouwen-Duiveland – NME SD heeft zich aangesloten bij het naschoolse activiteitenprogramma BLOEI! van de Gemeente Schouwen-Duiveland. En dat met een hele leuke buitenactiviteit: het bouwen van een echt wormenhotel! Bouw jij met de eerste op ’t Kofschip mee?

De activiteit is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Onder begeleiding gaan ze samen met andere kinderen aan de slag met het bouwen van een woonplek voor deze bijzondere diertjes.

Aanmelden en meer informatie

De komende tijd worden er op Schouwen-Duiveland zes wormenhotels gebouwd, de eerste op ’t Kofschip op 23 maart! Houd voor de bouw van de andere vijf wormenhotels de site van BLOEI! in de gaten: https://www.bloeisd.nl/

Over BLOEI!

BLOEI! Is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland, een lang gekoesterde wens van de gemeente, de schoolbesturen en de kinderopvang. Door de activiteiten voor een laag bedrag aan te bieden, wordt er gehoopt dat alle kinderen en jongeren kunnen meedoen met BLOEI! Om de kans te vergroten dat veel kinderen en jongeren deelnemen aan BLOEI! Worden de activiteiten zo verspreid mogelijk aangeboden over de verschillende kernen. Door BLOEI! is Schouwen-Duiveland een nog leukere gemeente om in te wonen, werken en leven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio