20.7 C
De Bilt

Kunstroute Havenkwartier Zierikzee 7 augustus

Kunstroute Havenkwartier Zierikzee is een samenwerking van 10 beeldend kunstenaars en galeriehouders die wonen en werken in Zierikzee. Elke eerste zondag van de maand (maart t/m oktober) kunnen kunstliefhebbers van 13:00 tot 17:00 uur bij de deelnemers terecht.

7 open ateliers en galeries op kunstroute

Zondag 7 augustus openen zeven locaties hun ateliers en galeries voor publiek. De kunstenaars staan klaar om de bezoeker thuis, in hun atelier of galerie te ontvangen en meer te vertellen over hun werk. De te bezoeken adressen zijn te herkennen aan de lichtblauwe vlag.

Deelnemende kunstenaars

De deelnemende kunstenaars van deze keer: Henny Lokker aan de Nieuwe Haven 31 toont haar schilderijen. Bij galerie BuB-Art aan de Sint Domusstraat 58 zijn deze maand naast sieraden, glas en keramiek  foto’s door Stephan Ihrman te zienBij Saskia Eggink aan de Sint Jacobstraat 1 vind je etsen en vintage. Bij Charlotte Beunders aan het Korte Groendal 16 zijn onder meer schilderijen te zien, geïnspireerd op de onderwaterwereld.

Bij Galerie Yewel aan het Havenpark 29 vind je sieraden van eigenaresse Yolande Paling en glaskunst door Wilma Kubbinga-Elschot. Op Meelstraat 24 zit Patricia Vermunt Koppelaar met haar atelier. Patricia maakt kleurrijke schilderijen en tekeningen, haar voorkeur gaat uit naar het dierenrijk. Marleen Appel aan Zuidwellestraat 45 maakt schilderijen en bonte objecten van verschillende materialen.

Zie voor een plattegrond: facebook.com/kunstroutehavenkwartierzierikzee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio