19 C
De Bilt

Kunstroute Havenkwartier Zierikzee op 2 april: beleef een inspirerende middag vol kunst

Zierikzee – Op zondag 2 april opent de Kunstroute Havenkwartier Zierikzee haar deuren voor het publiek. Van 13:00 tot 17:00 uur zijn zeven locaties te bezoeken waar beeldend kunstenaars en galeriehouders wonen en werken. De kunstroute is een samenwerking van deze kunstenaars en galeriehouders die zich in Zierikzee bevinden.

Kunstroute Havenkwartier

De deelnemende kunstenaars staan klaar om de bezoekers thuis, in hun atelier of galerie te ontvangen. Ze vertellen graag meer over hun werk en de inspiratiebronnen die hen drijven. De te bezoeken adressen zijn te herkennen aan de lichtblauwe vlag, die voor de deur wappert.

De kunstroute Havenkwartier Zierikzee biedt een breed scala aan kunstvormen, van schilderijen en etsen tot fotografie en keramiek. Het is een uitgelezen kans voor kunstliefhebbers om in contact te komen met de kunstenaars en hun werk van dichtbij te bewonderen.

Deelnemers

De deelnemende locaties van deze keer zijn onder andere Galerie Parlevinker, waar Toon en Mariette Oomen hun werk tonen (Nieuwe Haven 7), Kik & de Groot (Nieuwe Bogerdstraat 31) tonen oude portretten, vroege fotografie, rariteiten en aan scheepvaart gerelateerde zaken, Galerie BuB-Art (Sint Domusstraat 58) heeft sieraden van Anne de Kam en de nieuwste schilderijen van Jan Bart Visser, keramiek en glaskunst.

Bij Saskia Eggink (Sint Jacobstraat 19) ziet u etsen en vintage, Charlotte Beunders ( Korte Groendal 16) laat u haar  schilderijen zien geïnspireerd op de onderwaterwereld, Patricia Vermunt Koppelaar (Meelstraat 24) heeft kleurrijke schilderijen en tekeningen van het dierenrijk en Marleen Appel (Zuidwellestraat 45) maakt schilderijen en bonte objecten van verschillende materialen.

Een plattegrond van de kunstroute is te vinden op facebook.com/kunstroutehavenkwartierzierikzee. Mis deze kans niet en ontdek het artistieke talent dat Zierikzee te bieden heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio