14.5 C
De Bilt

Kunstroute Havenkwartier Zierikzee: Een unieke ontdekkingsreis door artistiek Zierikzee

Zierikzee – Maak je klaar om de inspirerende wereld van kunst te ontdekken tijdens de Kunstroute Havenkwartier Zierikzee. Elke eerste zondag van de maand, van 13.00 – 17.00 uur, openen diverse galeries en kunstenaars hun deuren om bezoekers kennis te laten maken met hun bijzondere creaties.

Kunstroute

De kunstroute biedt een diversiteit aan artistiek talent, waarbij de locaties variëren van galeries tot de huizen van de kunstenaars zelf. Het is een unieke gelegenheid om direct in contact te komen met de makers en hun werk te bewonderen.

Bijgevoegd is een afbeelding met alle locaties, voorzien van cijfers die overeenkomen met de plattegrond van de kunstroute. Deze plattegrond is te vinden op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/kunstroutehavenkwartierzierikzee. Zo kun je gemakkelijk de route volgen en alle bijzondere plekken bezoeken.

Marleen Appel (1) laat haar schilderijen en originele handgemaakte cadeauartikelen zien, waardoor bezoekers een uniek en persoonlijk kunstwerk kunnen bemachtigen.

Charlotte Beunders (2) opent haar huis en toont haar eigen werk, geïnspireerd door de zee. Laat je betoveren door haar kunstwerken die een unieke kijk geven op de schoonheid van de onderwater wereld.

Saskia Eggink (3) verrast bezoekers met grafische kunst en vintage spulletjes, wat een unieke mix van stijlen oplevert die zeker de nieuwsgierigheid prikkelt.

Galerie BuB-Art (4) presenteert een interessante collectie van verschillende kunstenaars, zoals bronzen sculpturen, grafische kunst, glaskunst, beelden, keramiek en sieraden. De veelzijdigheid van deze galerie zal zeker de kunstliefhebbers bekoren.

Bij Kik & de Groot (5) kunnen bezoekers genieten van de prachtige tassenkunst van Els Kik en een bonte verzameling van bijzondere spullen van Hans de Groot.

Henny’s dogart (6) presenteert met trots Henny’s schilderijen, waarbij haar liefde voor honden en kunst samenkomen.

Parlevinker galerie (7), gerund door de eigenaren Toon en Mariëtte Oomen, is een andere locatie om te bezoeken. Hier krijg je een exclusief kijkje in hun eigen creatieve wereld, waarbij hun werken centraal staan.

Kom op de eerste zondag van de maand naar Zierikzee en laat je verrassen door de inspirerende kunstwerken die worden tentoongesteld tijdens de Kunstroute Havenkwartier Zierikzee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio