15.1 C
De Bilt

Kunstroute: verken de Kunstzinnige Schatten van Zierikzee

Zierikzee – De Kunstroute Havenkwartier Zierikzee staat weer voor de deur! Op zondag 3 maart aanstaande openen de deelnemende kunstenaars hun deuren voor alle liefhebbers van kunst. De diverse locaties in Zierikzee zullen de  bezoekers van 13.00 tot 17.00 uur verwelkomen.

Kunstroute

De Kunstroute Havenkwartier Zierikzee biedt een unieke kans om kennis te maken met de creativiteit en het vakmanschap van lokale kunstenaars en galeriehouders. Tijdens deze route kunnen bezoekers genieten van de diverse kunstwerken en in gesprek gaan met de kunstenaars over hun inspiratie, technieken en achtergronden.

Bijzondere collecties

Naast de reguliere kunstwerken zijn er ook bijzondere collecties te bewonderen. Zo toont Galerie BuB-Art naast nieuwe schilderijen van Jan Bart Visser ook een collectie digitale kunst die is ontstaan door werken van Barbara van der Steen te mixen met de kracht van kunstmatige intelligentie. Bij Parlevinker galerie kunt u genieten van de schilderijen van Toon en Marriette Oomen.

Bij Saskia Eggink zijn prachtige etsen te bewonderen en kunt u vintage aanschaffen. Marleen Appel presenteert een diversiteit aan kleurrijke kunstuitingen in haar galerie, terwijl Evelyn Erhardt haar schilderijen vanuit thuis tentoonstelt.

Herkenbaar aan lichtblauwe vlag

Deelnemende locaties zijn gemakkelijk herkenbaar aan de lichtblauwe vlag. Mis deze unieke kans niet om de lokale kunst te verkennen en te ondersteunen!

Voor een plattegrond met de deelnemende locaties kunt u terecht op www.kunstroutezierikzee.nl of onze facebook pagina www.facebook.com/kunstroutehavenkwartierzierikzee. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio