14.5 C
De Bilt

Nieuwe locatie voor de Kunstroute Havenkwartier Zierikzee

Zierikzee – Op zondag 6 augustus opent de Kunstroute Havenkwartier Zierikzee weer haar deuren voor een inspirerende dag vol kunst en creativiteit. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen bezoekers zich laten verrassen door de diversiteit aan kunstwerken van getalenteerde kunstenaars.

Kunstroute

Deze keer verwelkomen we een nieuwe locatie in de route, namelijk Evelyn Erhardt in Poststraat 33. Na vele jaren in het buitenland te hebben gewoond en geëxposeerd in steden zoals Parijs en Senlis, is Evelyn weer terug in Nederland. Geïnspireerd door de Nederlandse luchten en het water, brengt ze met haar schilderijen een unieke kijk op de schoonheid van de natuur. Bovendien sponsort ze goede doelen met de opbrengst van haar werk. Mis de unieke gelegenheid niet om Zierikzee te ontdekken tijdens de Kunstroute Havenkwartier op 6 augustus.

Naast Evelyn Erhardt doen deze keer nog 6 andere locaties mee aan de route. Ontdek hun uiteenlopende kunstvormen en laat u betoveren door de creativiteit van de lokale kunstgemeenschap.

De deelnemende locaties zijn te vinden op de plattegrond die beschikbaar is op onze website: www.kunstroutezierikzee.nl. Deze is zowel online te gebruiken als downloadbaar, zodat u gemakkelijk de route kunt volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio