15.7 C
De Bilt

Plannen inzien aanlegsteiger riviercruiseschepen

Tot en met 13 juli zijn de plannen voor het bouwen van een aanlegsteiger voor riviercruises in de haven van Tholen in te zien. De ontwerpbeschikking van de omgevingsvergunning, de aanvraag en extra documenten liggen in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis in Tholen.

Reactie plannen aanlegsteiger indienen

Reacties op deze plannen (zienswijze) kunnen tot en met 13 juli via een brief of in een gesprek worden aangegeven. Het ontwerpbesluit is nu een tussentijds besluit. Na de periode van inzien van het ontwerpbesluit worden de reacties geïnventariseerd. Op 12 oktober neemt de gemeenteraad een definitief besluit over het realiseren van de aanlegsteiger.

Reageren via brief of in een gesprek

Stuur uw reactie via brief naar college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Hof van Tholen 2, 4691 DZ Tholen. Neem voor een gesprek (mondelinge zienswijze) contact op met het team Ruimte via telefoonnummer 14 0166. Van het gesprek wordt een verslag gemaakt. Er kan alleen een bezwaar worden ingediend voor het definitieve besluit als er ook een reactie is gegeven op het ontwerpbesluit door iemand die betrokken is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio