11 C
De Bilt

Prijsuitreiking fotowedstrijd gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend

Dit jaar hebben de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend voor de derde maal samen een fotowedstrijd georganiseerd. ‘‘Beleef de seizoenen in Tholen’ was het thema. Dit heeft geresulteerd in ruim 80 inzendingen. Burgemeester Marleen Sijbers en Jack Westdorp van de Stichting reikten donderdagmiddag de prijzen uit.

Winnende foto’s

Op de eerste plaats is geëindigd een foto van mevrouw Jeanne Post. Zij maakte een prachtige foto van een regenboog boven Stavenisse. Helaas kon zij niet aanwezig zijn en wordt haar prijs op een ander moment overhandigd. Een foto van Johan Snijders is op de tweede plaats geëindigd. Hij maakte een mooie van de zonsopkomst over het Schelde Rijnkanaal vanaf de Vossemeersebrug in Oud-Vossemeer. Een foto van Anja Lindhout kreeg de derde prijs.

Op deze prachtige foto laat zij zien te genieten van wind , wolken en water bij Gorishoek in Scherpenisse. De winnende foto’s staan op de omslag van de nieuwe gemeentegids. Daarnaast kregen de winnaars een cadeaubon voor een lokale winkel, beschikbaar gesteld door Akse media, de uitgever van de gemeentegids, en een bos bloemen.

De overige foto’s die tot de stemmingsronde op Facebook zijn gekomen, krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids.

Mooiste belevingsfoto

Dit jaar was er ook weer een prijs voor de mooiste belevingsfoto. De fotograaf van deze foto, mevrouw Marjolein Herrings, mocht ook een cadeaubon voor een lokaal restaurant en een bos bloemen in ontvangst nemen van Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend. Ook deze foto is terug te vinden in de gemeentegids. Bij de selectie van alle winnende foto’s is onder meer gelet op hoe het karakteristieke van de gemeente is weergegeven. De foto’s worden ook gebruikt voor promotiedoeleinden van de Stichting.

Verspreiding  gemeentegids Tholen

Vanaf volgende week wordt de gemeentegids huis-aan-huis verspreid bij alle huishoudens in de gemeente Tholen. Let op: dit is uitgezonderd nee-nee-stickers. Lees de gids digitaal via smartmap.tholen.nl of neem contact op met de gemeente voor een papieren exemplaar.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio